dijous, 7 de juliol del 2016

Per a qué estudiem escales?

L'estudi d'escales sol ser un estudi que no agrada als estudiants de clarinet, o d'algun altre instrument, però es un estudi fonamental per a poder avançar tant en el nivell tècnic com en el nivell musical de qualsevol intérpret musical.



Per als professors


Enfoquem l'estudi de les escales musicals desde un punt de vista no sols pràctic, si no fent entendre als alumnes que amb un bon estudi d'escales milloraran la primera vista amb l'instrument i l'execució de partitures cada vegada amb més facilitat encara que aquestes siguen de dificultat més complicada.


Per als alumnes


Primerament estudiem amb metrònom i lentament una part de l'excercisi d'escales, per a posteriorment quan eixa part estiga perfectament interpretada pujar la velocitat fins aplegar a la velocitat marcada pel professor.

Este estudi ens donarà la tècnica suficient per a poder tocar qualsevol passatje musical amb soltura i sense interrupcions.

Per als pares i mares


Recordeu als alumnes de la importancia de l'estudi d'aquestos excercisis, sou una gran ajuda per al professor desde casa.

En classe


La nostra tasca com a docents es fer veure a l'alumne que, a banda dels exercisis de les escales, puga reconèixer qualsevol escala a qualsevol passatje d'una partitura, d'aquesta forma veurà l'utilitat del seu estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada